Lasten suusta totuus

Keräsin alle kesän väläyksiä lasten suusta teitä hauskuuttamaan. Tai itkettämään. Lukijan vastuulla.

Vastuulliset tahot

Miio 4v: ”Nää koirat on siksoksek.” Äiti 42v: ”Siis ne on mitä?” Miio: ”Siksoksek.” Äiti: ”¿Qué?” …

Lopulta äiti: ”Ai siis onko ne siskokset?”

Miio kesken pehmoleluleikin: ”Tällä Pörröllä vaan lentelee sydämenkuvat silmistä.” 😍

Kun Muusa ja Miio menivät kesäaamuisin päivähoitoon, Muusa kysyi Millalta minne me aikuiset sitten menemme päivisin (toinen perhevapaalla, toinen opettaja). Sähähdin Millalle englanniksi ”say ’to work’”. Milla takelteli vastauksena ”ööö, kesätöihin…”

Muusalla oli viimeinen eskaripäivä ikinä, Miiokin jäi lomalle. Tunnin omassa pihassa pyörimisen jälkeen Miio kysyi koska me lähetään sinne lomalle. Milla yritti selittää että ei lomalle lähdetä vaan lomalla ollaan. Moinen ”holiday state of mind” -selitys ei kelvannut 4-vuotiaalle alkuunsakaan. Mies kaipaa sähäkkää kaasunpainamista.

Keskusteltiin lasten kanssa prideistä, selitin että se on yhdenvertaisuuden mielenilmaus ja rakkauden juhla ja koskee monenlaisia perheitä, perheitä joissa on vaikka kaksi äitiä niin kuin meillä tai kaksi isää tai kolme äitiä jne. Miio totesi, että meidän perheessä on kolme äitiä, isona Muusastakin näet tulee äiti ja hänestä isi. Sanoin että se edellyttäisi että heille tulisi omia lapsia, joita he auliisti olivat hankkimassa kumpainenkin. Muusa sanoi, että vauvatarkoituksiin Miion tulisi luovuttaa hänelle siemen, johon sanoin, että vauvansiemeniä kyllä tarvitaan mutta Miio ei voi antaa niitä Muusalle. Muusa sanoi yllättäen, että haluaa poikavauvan (itki siis koko syksyn että haluaisi siskon eikä toista veljeä). Johon Miio tokaisi ”meidän vauvoista tulee mitä tulee, sillä ei ole väliä” ❤️

Muusa 6v: ”Mulla on napauikkarit”.

Siis bikinit.

Miio (yhtäkkiä): ”Murise mun muffinssiin”.

Miio kerää innokkaasti tölkkejä ja palauttaa niitä rahan toivossa. Miio juhannuksena: ”Ukki haisee ihan tölkille” (isäni juo kerran vuosikymmenessä)

Muusa (pitkän istumisen jälkeen): Mulla on sadetta jaloissa.

Siis puutuneet jalat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s