Lemuava elämäni

Miten paljon ällötystä ja paskarallia ihminen kestää?

Tänään on ainakin ollut helvetin ällöttävä päivä.

Lämpöä on 27-28 astetta ja kosteus 70 %, joten kaikki lemuaa. Minä lemuan, roskakatos lemuaa, jopa vauva lemuaa.

Aamulla huomaan että Miiolla on edelleen muovailuvahaa ja mitä lie lietettä kynsien alla eiliseltä, pakko ne on kaivaa pois ja leikata kynnet. Vähän ällöttävää mutta jotenkin tyydyttävää. Kai tästä tulee tavallista parempi lemupäivä kuitenkin. Mutta ei. Seuraavaksi palaan naapurista (Muusa meni sinne hetkeksi leikkimään ennen koulun alkua). Pienestä ekskursiosta haltioituneena vauva päätti paskantaa ohi vaipasta parasta mekkoani pitkin keittiön lattialle. Vauva pitää silloin kantaa pesulle kylppäriin, joten muodostimme hienon paskavanan balttiarallaa koko asunnon halki. No, paskakin on vaan paskaa.

Mutta lemupäivä eskaloituu hiljalleen?Kauppareissu oli tuskainen, ahdan täpötäysiä säkkejä vaunujen alle ja hiki virtaa, vauva puklaa päälleen. Hajujen sekoitus alkaa olla melkoinen. Onneksi Kampin denat ei välitä, ne tuoksuu itse kukkasilta ja se peittänee meidän hajuja hieman alleen.

Kotona syön puolet rinkelistä kun huomaan että kaikki rinkelit on homeessa. Oksetus kipuaa kurkkuun, kippaan rinkelit biojätteeseen. Ja nyt on biojäte täynnä. Vaihdan biojätepussin mutta roskiksen pohja lainehtii jossain hemmetin nesteessä, se haisee ihan lapsuuden hevoshaalle, mitä helvettiä. Ei hevosenkakkaa vaan joku sekoitus sitä lantaa ja hevosta itseään. Kai tän pitäis olla hyvä muisto mutta ei, oksettaa. Vien biojäteastian kylppäriin ja tyhjennän sen kakoen, täytän vedellä. Milla saa perkele pestä tuon illalla. Mutta ei, siinä se astian paskiainen kuiskii mun nimeä. Tule tänne. Tule tänne, olen tässä. Pakko se on perkele pestä saman tien. Kerään rohkeutta, pelaan erän Candy Crushia. Nyt on voimia pestä se ällötys. Pelaan toisen erän, nyt ilkeän huuhdella. Onpa se puhdas. Lisää Candy Crushia, putsaanpa tuon vessanpöntönkin samalla. Candy Crush. Ja lattiakaivo. Hyissaatana, tää on Millan hommaa. Oksettaa. Soodaa ja etikkaa perään. Kuka se on se sometyyppi joka puunaa toisten koteja ilmaiseksi ja saa tulonsa kun postaa siitä someen. Joku Auli Kananenko? Miten se pystyy siihen. Sillä taitaa olla lemupäiviä jatkuvasti. Ja vielä toisten lemuja, ei edes omia!

Kahvi löytyy jäähtyneenä mikrosta. Olen mikrottanut sen kolmasti, sekin haisee jo väärältä. Ja vauva alkaa lemahtaa aamulla syömältään kukkakaalilta, varmaan paidanrinnus. Ja vaipassa odottaa taas yllätys.

En ole mitenkään erityisen hajuherkkä mutta kyllä tää elämä on yhtä perkeleen lemupäivää. Ja kaiken kukkuraksi postaan siitä blogiin ja te hullut luette siitä 🤣🤣🤣 Miten niin kaipaan älyllisiä virikkeitä. Hajuttomia sellaisia.

Parsakaalin lemua vaahteran alla 28 asteen lämmössä nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s