Lastenvaatteita nettikirppiseltä

”ANNETAAN korjaustaitoiselle kestovaippoja joissa kumpparit kuolleet, PUL-kankaassa reikiä ja tarrat ei pidä. Vastaanottaja maksaa postikulut ja vaihdossa mulle kolme geishapatukkaa, paketti kahvipapuja ja seitsemäntoista erikoisteelaatua joita myydään vain yhdellä tietyllä vuorenseinämäkaupalla Bhutanissa”.

”OSTAN pojalle Annabelle-kauhuelokuva-asun Halloweeniksi. Noudan tänään koska tämä tarvitaan illalla, noudan vain Kampin metrolta, ja asu saa maksaa euron eikä se saa olla likainen eikä risa. Tätä asua ei myydä missään eikä sitä ole oikeasti edes olemassa mutta se on myyjä sinun ongelmasi.”

”Av yv myynnissä oleva asia. Yv: Voisinko saada vähän lisäkuvia kohteesta? Onko se ehjä? Voitko mitata kai-kai ja haara-niska ja munakukkaron koko sekä isoäitisi hameen sisäsauma? Tulisin noutamaan tänään klo 18.05. En tulekaan, lapsi sairas. Ei kun koira kakkasi matolle. Tulen huomenna klo 1.15. Sopiihan jos maksan kuun viimeisenä päivänä. Kuuluuhan kotiinkuljetus ja postitus ja niskahieronta varmasti tuohon 1 euron myyntihintaan?”

Mitä emme tekisi kierrätysaatteen nimissä.

Pikkuperkele ja isoperkele. Päätelkää kumpi on kumpi
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s