About

Tämä on erilainen blogi raskaudesta ja kakaroista.

Olen asianajaja, ja olen salaa raskaana. Ostimme vaimon kanssa spermaa pankista, ja nyt olen paksuna.

Olen lukenut raskauteen liittyviä kirjoituksia netistä raskausviikko kerrallaan, ja kahdeksanteen viikkoon mennessä olen niin kypsynyt kaikenmaailman kukkahattutätien kirjoituksiin vauva.fi -tyyppisillä sivuistoilla, että haluan aloittaa businessäidin oman raskausblogin siitä, millainen raskaus- ja vauvatodellisuus täällä oikeassa maailmassa on.

En aio ostaa retroja parvekevaunuja kun lapsi syntyy. En pelkää, että lapsi menisi kesken. Syön maksamakkaraa, vaikka se on kiellettyä, ja harrastan kovatempoista liikuntaa. En vietä iltojani tarkkaillen rintojeni turvotuksia vaan stressaan seuraavan päivän tekemättömiä töitä ja aion matkustaa Etelä-Amerikkaan ja kiivetä Machu Picchulle vaikka olen raskaana. Tekevätkö nämä asiat minusta maailman huonoimman äidin? Kyllä, wohoo!

Blogissa ei ole rahtuakaan huumoria eikä yhtään kirosanaa. Blogi sopii hyvin herkkänahkaisille.

2 kommenttia artikkeliin ”About

  1. Ihana blogi, kiitos! Täällä toinen joka aikoo harrastaa liikuntaa läpi raskauden, käydä töissä ja suhtautua tähän elämänvaiheeseen rennosti, niin pitkälle kuin mahdollista. Onnea koko perheelle, ihana vauva tuli ❤

    Tykkää

  2. Hei! Kahlasin blogisi päivässä läpi ja tykkäsin. Ensimmäisen sektion jälkeen lupailit tekstiä urheilun aloittamisesta sektion jälkeen. Aiheesta ei edelleenkään löydy netistä muuta kuin varoittelua ja pelottelua. Joten voisitko kertoa omasta kokemuksesta vaikka ihan tosi lyhyestikin?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s