Kestovaipat

Koekaniini nro 3

Meillä on kestovaipatettu kaikki kolme. Yöllä on kertsit, muuten kestot.

Vaipat on tulleet meille käytettyinä joko pieneen hintaan tai ilmaiseksi. En tiedä monta käyttäjää on ollut ennen meidän lapsia, mutta meillä siis kolme. Jonkun mukaan rahallinen säästö per lapsi olisi pesuun kuluvan veden ja sähkönkin jälkeen noin 1.500e per lapsi, mutta tämä oli laskettu kai halvemmilla sähkön hinnoilla, joskin toki myös uutena ostettujen kestojen mukaan. Meillä säästö saattaa olla suurempi, mutta ei tätä rahan takia tehdä vaan jätekasan.

Nyt mummolassa ompelukoneen äärellä oon päässy vaipankorjaustalkoisiin. Kestovaipan kuminauhat ja tarrat ei näin monennelle lapselle enää kestä priimana, mutta uusia en suostu ostamaan eikä kertakäyttöiset tule kyseeseen. Mutta kyllä lentää ärräpäät. Ehkä neljään vaippaan vaihdoin jalansuukumpparit käsin, meni pari tuntia per vaippa 🤬 Ja sitten tarraremontti ei ollutkaan suitsait kuten toivoin, ompelukoneella sivutarrat vaihtoi nopeasti, mutta etutarran ompeleminen ois puhkassu kosteussulkukankaan just kikkelin kohalta niin pissathan tulis läpi. Taas vaihdoin yhteen käsin, se oli niin hidasta että toiseen vedin superliimalla uuden vanhan päälle. Vielä on kestäny pesussa vaikkei ole kaunis. Onneksi huomasin että se sivutarrojen vaihto yksin riitti useimmissa.

Ompelin samaan syssyyn Muusalle essun. Ite essu surahteli minuuteissa mut sit alkoi etutaskun ja nauhojen kanttaus ja ärräpäät lenteli taas.

Olihan mulla kaksi tuntia aikaa ekan kerran ikinä ilman yhtäkään kolmesta lapsesta (jos treenejä ei lasketa), sehän toki kannatti käyttää näihin 😩🤯🤬🤷🏽‍♀️🙈

Kestovaipat bueno, ompelu ärräpää ärräpää ärräpää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s